Καθηγητής Δημήτριος Κούβελας: «Να μαζέψουν τα εμβόλια!» (VIDEO)

Καθημερινά ακούμε το ίδιο παραμύθι: «Οι επιστήμονες υποστηρίζουν τα εμβόλια». Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Κάποιοι επιστήμονες τα υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που έχουν σοβαρές επιφυλάξεις και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ενδεχόμενες φοβερές επιπτώσεις τους.

Ο Δρ. Δημήτριος Κούβελας είναι Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αρχικά ήταν ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων. Ο ίδιος μάλιστα έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Όμως ο κύριος Κούβελας, ως καλός και έντιμος επιστήμονας, που συνεχώς μελετά το αντικείμενό του, πολύ πρόσφατα είχε την τόλμη να αναγνωρίσει δημοσίως ότι, μετά από επισταμένη μελέτη πρόσφατων ερευνών, έχει σοβαρές επιφυλάξεις για τα εμβόλια που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA. Σε συνέντευξή του στις 10 Μαΐου 2021 στην τηλεόραση «Βεργίνα» δήλωσε τα εξής:

  1. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ΟΛΑ τα εμβόλια που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA είναι επικίνδυνα, διότι η ακίδα του ιού, που δημιουργούν τα εμβόλια αυτά, προκαλεί βλάβες στα αγγεία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θρομβώσεις, όχι μόνο στο άμεσο παρόν αλλά και στο μέλλον.
  2. Όσο περισσότερες δόσεις εμβολίων γίνονται, υπάρχει το ενδεχόμενο να επιδεινώνονται οι παρενέργειες.
  3. Τα εμβόλια ΔΕΝ συμβάλλουν στη δημιουργία τείχους ανοσίας στην κοινωνία. Ένας εμβολιασμένος μπορεί και να προσβληθεί από τον ιό και να τον μεταδώσει, κανονικά όπως και ο ανεμβολίαστος.
  4. Πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από κορωνοϊό ως επί το πλείστον είναι ηλικιωμένοι, ενώ οι άνθρωποι που πεθαίνουν από παρενέργειες των εμβολίων μπορεί να είναι πολύ νεαρής ηλικίας.
  5. Ο εμβολιασμός των νεαρών ηλικιών, και πολύ περισσότερο των παιδιών, είναι αχρείαστος και επικίνδυνος.
  6. Όποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος εξαναγκασμός του ανθρώπου να εμβολιαστεί είναι παράνομος και συνιστά παράβαση διεθνών συμβάσεων.
  7. Υπάρχει πολιτική και οικονομική διαφθορά όσον αφορά στα εμβόλια και στη διαχείρισή τους

Ο καθηγητής Δημήτριος Κούβελας διερωτάται γιατί δεν έχει έλθει ακόμη στη χώρα μας το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων, το οποίο και αδειοδοτημένο είναι και πολύ επιτυχημένο στο να θεραπεύει ασθενείς με κορωνοϊό. Ο καθηγητής διερωτάται. Εμείς τολμούμε να υποψιαζόμαστε: Μήπως ο λόγος που δεν το φέρνουν είναι για να επιδεινώνεται η κατάσταση της επιδημίας, με αποτέλεσμα να εκφοβίζεται η κοινωνία και να εξαναγκάζονται οι φοβισμένοι άνθρωποι να εμβολιάζονται;

Εν κατακλείδι ο Καθηγητής Δημήτριος Κούβελας τολμά να πεί ξεκάθαρα: «Πρέπει να αναστείλουν τους εμβολιασμούς! Πρέπει να μαζέψουν τα εμβόλια!»

Δείτε τη συνέντευξη.