Η Δρ. Dolores Cahill προειδοποιεί για σοβαρές επιπτώσεις του εμβολίου

Η Δρ. Dolores Cahill ήταν αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων και Καθηγήτρια Ιατρικής στο UCD (University College Dublin). Η Δρ. Cahill, η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκανε τις εξής συγκλονιστικές δηλώσεις:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν… Οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν.

Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα. Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας, ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα: συκώτι, πνευμόνια, νεφρά κ.λπ.»

Μετά από τις δηλώσεις αυτές της ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της!

Πηγή

https://romioitispolis.gr/Cahill

Σχόλιο «Χριστιανικής Αντίστασης»

Όταν μια διακεκριμένη επιστήμονας αποφασίζει να πάει κόντρα στο κατεστημένο και να χάσει περιζήτητες θέσεις καριέρας, πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέει. Δεν είναι εύκολο να θυσιάζεις τη σταδιοδρομία σου, εάν δεν είσαι ειλικρινής αγωνιστής και δεν είσαι απόλυτα πεπεισμένος ότι υπηρετείς μια μεγάλη αλήθεια.