Ξεψύχησε αμέσως μετά τη χορήγηση του εμβολίου!

«Το πνευμονικό οίδημα φυσικά και έχει σχέση με τον εμβολιασμό της 63χρονης» υποστήριξε ο Αντώνης Σαρακούδης, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας που εξέπνευσε αμέσως μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca.

«Η βασική αιτία θανάτου είναι το πνευμονικό οίδημα. Σύμφωνα με τις ενδείξεις υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ θανάτου και εμβολίου και από εκεί και πέρα περιμένουμε περισσότερα αποτελέσματα εξετάσεων. Η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της», είπε ο δικηγόρος τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή οι μόνοι που πρέπει να έχουν άποψη είναι οι ιατροδικαστές.

«Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ υπάρχουν ενδείξεις δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο από την πολιτεία. Ούτε οι εμβολιασμοί έχουν σταματήσει με το συγκεκριμένο εμβόλιο ούτε έχει ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα στην Εισαγγελία Αθηνών.»

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαρακούδης ήδη συλλέγει στοιχεία και για δεύτερο περιστατικό. «Πρόκειται για ένα μέλος οικογένειας που χάθηκε με παρεμφερή τρόπο και πάλι από εμβόλιο της AstraZeneca. Συλλέγουμε στοιχεία και για την συγκεκριμένη υπόθεση και άμεσα θα κινηθούμε νομικά».

Ο Κ. Σαρακούδης συμπλήρωσε ακόμη πως έχει επικοινωνήσει και με άλλες οικογένειες που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Θα υπάρξει ομαδική νομική κίνηση υποστήριξε».

Ερώτημα της «Χριστιανικής Αντίστασης»: Μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις κρατικές υπηρεσίες υγείας; Γιατί δεν σταματούν τη χορήγηση του Astra Zeneca; Γιατί το διαφημίζουν;

Πηγή

https://focusfm.gr/ichitiko-vomves-apo-ton-dikigoro-tis-oikogeneias-tis-63chronis-yparchoyn-endeixeis-oti-o-thanatos-tis-epilthe-apo-to-emvolio-exetazoyme-kai-deytero-peristatiko-thanatoy-antonis-sarakoydis-ston-focus-f/