Γυναίκα 61 ετών στην Ελλάδα πέθανε από θρόμβωση πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό

«Υπάρχουν δυστυχώς και άλλες περιπτώσεις , είμαστε σε επαφή με οικογένειες που βλέπουν σιγά–σιγά παρενέργειες. Υπάρχει γενικότερα ένας φόβος ωστόσο θα πρέπει να καταγγέλλονται αυτά τα περιστατικά», είπε μιλώντας στον δημοσιογράφο του Focus Fm Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Αντώνης Σακαρούδης, δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από θρόμβωση, πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο AstraZeneca.

Όπως δήλωσε ο κ Αντώνης Σακαρούδης επρόκειτο για μια γυναίκα 61 ετών από τον Ασπρόπυργο με υποκείμενα νοσήματα τα οποία είχε δηλώσει πριν εμβολιαστεί. «Έχω έγγραφο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Πέντε μέρες μετά κατέληξε στο σπίτι της».

Ο κ. Σακαρούδης έκανε λόγο για μια ενεργή γυναικά, εργαζομένη στο δημόσιο τομέα. Αναρωτήθηκε τέλος γιατί μετά από αυτά τα περιστατικά συνεχίζεται ο εμβολιασμός ακόμη με το AstraZeneca.

Πηγή

https://focusfm.gr/yparchoyn-kai-alla-peristatika-parenergeion-me-astrazeneca-ston-focus-fm-o-dikigoros-tis-61chronis-poy-esvise-meta-ton-emvoliasmo/