Coronapass=Αλυσίδες σκλαβιάς!

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 10 Μαΐου για να μπούμε μέσα στις εκκλησίες μας και να λατρεύσουμε τον Θεό μας ή για να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε θρησκευτική τελετή πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουμε Coronapass. Επίσης για να συμμετάσχουμε σε ένα γεύμα (είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο) ή για να εισέλθουμε σε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο εστίασης ή σε μια αίθουσα ή σε ένα εμπορικό κέντρο πρέπει και πάλι απαραιτήτως να προσκομίζουμε Coronapass. Tί σημαίνει Coronapass; Να έχεις αρνητικό τεστ (PCR ή rapid) που θα ισχύει μόνο για τρεις ημέρες ή να έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να έχεις νοσήσει από κορωνοϊό τους τελευταίους 6 μήνες.

Το PCR στοιχίζει 50 ευρώ. Ποιός από τους μεσαία ή χαμηλά αμοιβόμενους μπορεί να δίνει 500 ευρώ τον μήνα για να κάνει PCR κάθε τρεις μέρες; Ποιός άνθρωπος έχει τον χρόνο και τις νευρικές αντοχές να στέκεται 10 φορές τον μήνα στις μακροσκελείς ουρές για να κάνει το rapid test; Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση θέλει να σπάσει τα νεύρα μας, να κάμψει τις αντοχές μας, και να μας οδηγήσει να κάνουμε το εμβόλιο, παρά τη θέλησή μας, για να «ησυχάσουμε» από τη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία των τεστ. Άρα η Κυβέρνηση με έμμεσο και ύπουλο τρόπο κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συνθήκες, όπως είναι η συνθήκη της Νυρεμβέργης.

Το Coronapass είναι αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό και άκρως ανελεύθερο. Δημιουργεί δύο τάξεις πολιτών: τους εμβολιασμένους (ανώτερους και προνομιούχους) και τους ανεμβολίαστους (είλωτες και δευτέρας κατηγορίας). Με αυτό τον τρόπο οι ανεμβολίαστοι υφίστανται φοβερές κοινωνικές διακρίσεις, αφού τους στερείται ακόμη και αυτό το δικαίωμα της θρησκευτικής λατρείας. Με το Coronapass οι ανεμβολίαστοι υφίστανται βάναυσο κοινωνικό αποκλεισμό, αφού δεν τους επιτρέπεται η συμμετοχή σε ζωτικής σημασίας εκδηλώσεις της θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής. Μας ανησυχεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι ο Υπουργός Υγείας εξήγγειλε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να γίνει το Coronapass ηλεκτρονικό. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε περαιτέρω κατάργηση του ιατρικού απορρήτου, ανάρμοστη παρακολούθηση–αστυνόμευση των ανθρώπων, βίαιη καταπάτηση της αρχής για μη κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, εκμηδένιση του σεβασμού στην ιδιωτικότητα του κάθε ανθρώπου και τελικά καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ως πιστοί χριστιανοί ανησυχούμε ιδιαιτέρως διότι θεοφώτιστοι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, με εξέχουσα μορφή τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (βλέπετε βιβλίο του «Πνευματική αφύπνιση») μας έχουν εδώ και δεκαετίες προειδοποιήσει σαφώς ότι: (α) Η ηλεκτρονοποίηση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων θα χρησιμοποιηθεί ως όργανο για να επικρατήσει μια παγκόσμια αντιχριστιανική διακυβέρνηση. (β) Οι επιδημίες και τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν ως μέσα επιβολής αυτής της παγκόσμιας αντιχριστιανικής διακυβέρνησης. Ως χριστιανοί αντιστεκόμαστε στις δυνάμεις του σκότους που θέλουν να καθυποτάξουν ολόκληρη την ανθρωπότητα στα πλοκάμια μιας παγκόσμιας αντίθεης εξουσίας.

Θέλουμε να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά μερικές βασικές θέσεις μας:

(α) Τα εν χρήσει εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson and Johnson) χρησιμοποιούν για την κατασκευή τους ή/και για τον δοκιμαστικό τους έλεγχο κυτταρικές σειρές που προήλθαν από ιστούς εκτρωμένων εμβρύων. Η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε σκευάσματα που στηρίζονται πάνω στο έγκλημα των εκτρώσεων.

(β) Κορυφαίοι επιστήμονες στη χώρα μας και στο εξωτερικό έχουν εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις μέχρι και πλήρη αντίθεση προς τα συγκεκριμένα εμβόλια λόγω της επικινδυνότητάς τους. Η Κυβέρνηση της χώρας μας έχει φιμώσει αυτούς τους επιστήμονες και προπαγανδίζει υπέρ των εμβολίων λέγοντας ψευδώς ότι «όλοι οι επιστήμονες» τα υποστηρίζουν. Γιατί η Κυβέρνηση δεν αφήνει να ακουστούν από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι επιστήμονες που αντιτίθενται σε αυτά; Γιατί φοβάται τον διάλογο και τη σφαιρική ενημέρωση;

(γ) Πιστεύουμε ότι όποιος θέλει να εμβολιαστεί πρέπει να είναι ελεύθερος να το πράξει, αφού προηγούμενως λάβει εκτεταμένη και σφαιρική ενημέρωση για το σκεύασμα που πρόκειται να λάβει. Όποιος δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί ή να διενεργήσει οποιοδήποτε τέστ να είναι εξίσου ελεύθερος να ακολουθήσει την επιλογή του, χωρίς να υφίσταται οποιεσδήποτε κοινωνικές διακρίσεις σε βάρος του και οποιονδήποτε κοινωνικό αποκλεισμό.

Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση»