America’s Frontline Doctors: Οι εμβολιασμένοι ενδεχομένως να προκαλούν ασθένειες στους γύρω τους

Η δραστήρια αμερικανική οργάνωση ιατρών America’s Frontline Doctors (AFLDS) με εξέδωσε στις 26 Απριλίου 2021 επίσημη ανακοίνωση με τίτλο “Identifying Post-vaccination Complications & Their Causes: an Analysis of Covid-19 Patient Data” (Επισημαίνοντας τις μετεμβολιαστικές επιπλοκές και τις αιτίες τους: μια ανάλυση των δεδομένων από ασθενείς με κορωνοϊό). Οι εν λόγω Αμερικανοί ιατροί προειδοποιούν ότι οι πρωτεΐνες–ακίδα (spike proteins) που προκύπτουν από τα πειραματικά γενετικά εμβόλια για τον κορωνοϊό έχουν την ικανότητα
(α) να διέρχονται από το αιματοεγκαφαλικό φράγμα προκαλώντας νευρολογικές βλάβες,
(β) να προκαλούν ασθένειες σε μη εμβολιασμένα παιδιά και ενήλικες,
(γ) να προκαλούν ακανόνιστη κολπική αιμορραγία στις γυναίκες.

(Α) Υπάρχουν σημαντικοί φόβοι σχετικά με την ευρεία διανομή αυτών των νέων εμβολίων, τα οποία χρησιμοποιούν μια νέα τεχνολογία και είναι πειραματικά, αφού δεν έχουν πλήρη έγκριση από τον FDA (Food and Drug Administration), τον επίσημο οργανισμό εγκρίσεως τροφίμων και φαρμάκων στις Η.Π.Α. Αντί να χρησιμοποιούν εξασθενημένη αντίδραση αντιγόνου –όπως συμβαίνει με τα συμβατικά εμβόλια–εισάγουν στον ανθρώπινο οργανισμό κάτι που ονομάζεται πρωτεΐνη– ακίδα (spike protein). «Χρειάζονται χρόνια για να βεβαιωθούμε ότι κάτι νέο είναι ασφαλές» σημειώνει το κείμενο του AFLDS. «Κανείς δεν γνωρίζει οριστικά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία για το σώμα και τον εγκέφαλο, ειδικά μεταξύ των νέων, που σχετίζονται με αυτή την πρωτεΐνη–ακίδα. Εάν προκύψουν τεκμηριωμένα προβλήματα με την πρωτεΐνη–ακίδα, δεν θα υπάρξει ποτέ τρόπος να αντιστραφούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες σε αυτούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί».

(Β) Σε αντίθεση με τα συμβατικά εμβόλια αυτές οι ακίδες μαζί με τα λιπιδικά νανοσωματίδια έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στο αιματοεγκεφαλικό φράγμα. Οι κίνδυνοι από μια τέτοια διείσδυση περιλαμβάνουν χρόνια φλεγμονή και θρόμβωση (πήξη) στο νευρολογικό σύστημα, τρόμο, χρόνιο λήθαργο, εγκεφαλικό επεισόδιο, συμπτώματα τύπου Bell’s Palsy και ALS. Τα νανοσωματίδια λιπιδίων μπορούν δυνητικά να συντηχθούν με εγκεφαλικά κύτταρα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί καθυστερημένη νευροεκφυλιστική ασθένεια. Είναι αξιοσημείωτο ότι η προκαλούμενη από την τεχνολογία mRNA πρωτεΐνη–ακίδα μπορεί να συνδεθεί στον εγκεφαλικό ιστό κατά 10 έως 20 φορές ισχυρότερο τρόπο από ό,τι οι πρωτεΐνες–ακίδα που είναι μέρος του αρχικού ιού.

(Γ) Καθώς αυτά τα πειραματικά εμβόλια παράγουν πολλά τρισεκατομμύρια πρωτεΐνες–ακίδα στους αποδέκτες τους, τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν αυτά τα σωματίδια σε άτομα του στενού περιβάλλοντός τους προκαλώντας τους ασθένειες. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις οποίες ανεμβολίαστα άτομα, τα οποία είχαν στενές επαφές με εμβολιασμένα άτομα, παρουσίασαν εντελώς απρόσμενα περικαρδίτιδα, έρπητα ζωστήρα, πνευμονία, θρόμβους αίματος στα άκρα και τον εγκέφαλο, Bell’s Palsy, κολπική αιμορραγία ακόμη και αποβολές κυοφορουμένων εμβρύων. Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τους εμβολιασμένους και για τους μη εμβολιασμένους, καθότι αυτές οι πρωτεΐνες–ακίδα μπορούν να διασχίσουν το αιματοεγκεφαλικό φράγμα σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εμβόλια.

(Δ) Αυτή η «ακτινοβολία» (διάχυση) που προέρχεται από τους εμβολιασμένους αφήνει τα παιδιά ευάλωτα, εάν βρίσκονται κοντά σε γονείς και εκπαιδευτικούς που έχουν λάβει αυτά τα πειραματικά εμβόλια. Ενώ η απειλή του κορωνοϊού για τα παιδιά είναι μηδαμινή (το ποσοστό επιβίωσης για άτομα κάτω των 20 ετών που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό είναι 99,997%), ο AFLDS ανησυχεί ότι ορισμένα παιδιά μπορεί να γίνουν συμπτωματικά λόγω της εγγύτητας με τους εμβολιασμένους. Επίσης ανησυχεί ότι τα παιδιά ενδεχομένως να αναπτύξουν μακροχρόνια αυτοάνοσα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών προβλημάτων, αφού αναμένεται ότι τα παιδιά θα έχουν αρκετά ακόμη χρόνια ζωής και συνεπώς θα εκτίθενται σε βάθος χρόνου σε τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες–ακίδα.

(Ε) Ο AFLDS αναφέρει ότι έχει υπόψη του χιλιάδες αναφορές γυναικών που δήλωσαν ότι είχαν κολπική αιμορραγία ακόμη και αποβολές μετά τον εμβολιασμό τους με εμβόλια για τον κορωνοϊό. Επίσης ο AFLDS αναφέρει ότι έχει υπόψη του πολλές ανέκδοτες αναφορές παρόμοιων ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ εκείνων που βρίσκονταν σε στενή επαφή με εμβολιασμένους.

Ο AFLDS επιμένει ότι οι εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας πρέπει να αξιολογήσουν αμερόληπτα όλα τα δεδομένα σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, προτού να είναι πολύ αργά. Ιδαιτέρως η αναπαραγωγική υγεία των γυναικών πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

 

Πηγές

https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data

https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated?utm_source=lifefacts